• IMG_20221129_203417
  • IMG_20221129_203915
  • IMG_20221129_203322

NOVA PROIZVODNA HALA


Prisotni smo na slovenskem in avstrijskem trgu, zaradi vse večjega obsega svojih storitev, večjega obsega prodaje in želje po delovanju na drugih trgih, pa smo že zapolnili obstoječe kapacitete, zato se je potreba po novih proizvodnih kapacitetah izkazala za neizogibno.


Nova delavnica v poslovni coni Cerkvenjak nam je ob vpeljavi naprednejše tehnološke opreme omogočila vstop na nove trge in dodatno zaposlovanje. Proizvodna hala je namenjena CNC obdelavi struženja in rezkanja, ter ostalim obdelavam.

 

BONITETNA OCENA A+

 

Ponosni smo, da nas je podjetje CompanyWall d.o.o. uvrstilo v sam vrh bonitetne izvrstnosti in nam je dodelilo oceno A+ za leto 2022.

 

 

bonitetna_ocena_matt-pro
iso_certifikat_slo

CERTITIKAT IS0 9001


Sledimo zahtevam standarda ISO 9001 in vsi zaposleni se teh zahtev zavedamo in jih spoštujemo ter s svojim delom zagotavljamo, da so naše storitve skladne z zahtevami naročnikov in v skladu z zakonskimi predpisi ter internimi zahtevami podjetja. Hkrati si prizadevamo za stalno izboljševanje sistema kakovosti ter s tem zadovoljiti pričakovanja naših naročnikov.


V podjetju MATT-PRO, Matej Dolinar s.p. se zavedamo, da naši naročniki upravičeno zahtevajo kakovost, zato se trudimo, da predpise ISO 9001 ne le upoštevamo, ampak jih tudi presegamo. To je za nas izziv, usmerjen v prihodnost.


ISO 9001 je certifikat, ki ga dojemamo kot potrdilo, da smo podjetje z vizijo, ki uresničuje svoje zastavljene cilje.


»Podjetje MATT-PRO, MATEJ DOLINAR S.P. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - Vavčer za pridobitev certifikatov. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.